• berlin topbanner small
  • berlin topbanner small
  • berlin topbanner small

Lockout-varsel er modtaget

12.03.2018 af Nanna Klingsholm DMF

Dansk Musiker Forbund har nu modtaget varslingsskrivelser fra det statslige og kommunale område.

Musikskolelærere i hele landet bliver ramt af lockout. Ligeledes bliver repetitørerne på Det Kongelige Teater og musikerne i Det Kongelige Kapel samt musikerne i Aarhus Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester ramt af lockout.

Finansministeriet, Kommunernes Landsforening og Regionerne oplyste den 7.3., at et omfattende lockoutvarsel er på vej, og at en lockout vil træde i kraft den 10. april.

Dansk Musiker Forbund har nu modtaget varslingsskrivelser fra det statslige og kommunale område. Vi ved derfor nu, at alle musikskolelærere i hele landet bliver ramt af lockout. 

Ligeledes bliver repetitørerne på Det Kongelige Teater og musikerne i Det Kongelige Kapel samt musikerne i Aarhus Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester ramt af lockout.   

Indtil videre skal medlemmerne gå på arbejde som normalt. Vi håber naturligvis på, at der indgås et forlig inden konfliktens ikrafttræden, men hvis det ikke sker, er man ved ikrafttrædelse af en konflikt frigjort fra dine arbejdsforpligtelser, og man skal ikke møde på arbejde.   

De berørte medlemmer har fået direkte besked.   

Dansk Musiker Forbund følger naturligvis udviklingen tæt, og du kan løbende holde dig opdateret på DMF's hjemmeside, Facebook, twitter (@formandDMF) og sende direkte mails.   

Har du spørgsmål, skal du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 35240240.