Afdelingsevents

SONGWRITERS SUMMIT I BERLIN 2020

Er du sangskriver og medlem af DMF*? Så har du nu muligheden for at komme med på en enestående tur til det smukke Berlin, hvor du i en hel uge kommer til at dykke ned i sangskrivning, tekstarbejde, co-writing, internationalt samarbejde og koncertkulturen i Tyskland.

Der bliver inviteret internationale sangskrivere til co-writings sessionerne og man får derfor en ny makker hver dag.

*HUSK hvis du ikke er medlem af DMF, så kan du sagtens nå at melde dig ind. Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Songwriters Summit 2020 arrangeres som et samarbejde mellem DMF København og DMF Århus. 8 sangskrivere deltager i workshoppen afholdt af de producer/sangskriver Martin Buster og sangskriver/artisten Stine Klingsten. Begge to, er tidligere deltagere på workshoppen og er nu professionelle sangskrivere.

Martin Buster går på Det Jyske Musikkonservatorium som sanger, arbejder som producer/sanger/sangskriver/artist, sidder i ungdomsudvalget i DMF København og DMF’s hovedbestyrrelse.

Stine Klingsten er solo artist, har modtaget to sangskriver priser, har udgivet flere singler i 2020 og har et album på vej i 2021 og så turnerer hun med nogle af Danmarks dygtigste musikere.

TID:

Uge 44 - 26. oktober -1. november 2020.

STED:

DMF lejlighed i Prenzlauer Berg, Berlin.

WORKSHOPPEN:

Workshoppen afholdes i uge 44 med afgang fra København-Berlin mandag morgen, og hjemrejsen er søndag morgen.

Deltagerbetalingen er kr. 1500,- for hele workshoppen. Inkl. transport, overnatning og fuld forplejning hele ugen.

Hver dag afholdes der 2 co-writer sessions. Om aftenen vil der typisk enten være et foredrag afholdt af Martin eller Stine eller koncerter hvor man spiller det nye materiale.

DIN ANSØGNING SKAL INDEHOLDE:

1. Link til hjemmeside, soundcloud, spotify mm. med musikeksempler og musikerprofil.

2. Kort pressetekst/beskrivelse af dig med billede og dit virke som sangskriver. Vi skal også vide hvor gammel du er og hvilken DMF afdelling du tilhører.

3. Kort beskrivelse for ansøgning til workshoppen.

4. Spiller du på nogle instrumenter når du skriver sange, eller gør du det uden eller med laptop?

Ansøgningen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 1 okt., men send den gerne hurtigst muligt.

https://www.facebook.com/berlinsummit/