Tilmeld dig sangskriverworkshoppen Songwriters Summit 2016, og oplev en uge i Berlin med co-writes, koncerter og internationalt netværk.

Songwriters Summit 2016 arrangeres for syvende år i træk som et samarbejde mellem DMF København og DMF Aarhus. Workshoppen foregår i Københavnsafdelingens lejlighed i Prenzlauer Berg i uge 44 fra 31. oktober til 6. november 2016.

De seks danske deltagere indgår i et tæt arbejdsfællesskab med fire berliner-baserede sangskrivere. Gennem co-write sessions bliver der produceret en masse sange og samtidig danner samarbejdet en udvidelse af den enkeltes sangskriver-netværk. Desuden får deltagerne et indblik i Berlins pulserende og levende sangskrivermiljø. Ugen byder til sidst på to-tre live-showcases på forskellige venues i Berlins pulserende musikmiljø. Til koncerterne vil nogen af ugens co-writes blive præsenteret for første gang. 

Den erfarne sangskriver og bestyrelsesmedlem i DMF København, Benjamin Aggerbæk, er koordinator og projektafvikler på workshoppen.

Tid
Uge 44 fra 31. oktober til 6. november 2016.

Sted
Københavnsafdelingens lejlighed i Prenzlauer Berg, Berlin.

Ansøgning
Der er plads til i alt fire medlemmer fra DMF København, et medlem fra DMF Aarhus og et medlem fra DMF Odense. Det er et krav at du har erfaring med at skrive på engelsk.
Deltagerbetalingen er kr. 1.500,- for hele workshoppen inkl. transport, overnatning og forplejning. Efter indbetaling er tilmeldingen bindende.

Din ansøgning skal indeholde:

  • Link til hjemmeside med musikeksempler eller musikprofil
  • Kort og lang pressetekst på engelsk
  • Pressefoto i høj opløsning
  • Kort begrundelse for ansøgning samt beskrivelse af hidtidige sangskrivervirke (max en halv A4 side).

Ansøgningen skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 6. september kl. 12:00. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingen på mail eller tlf. 35 240 270.

Overnatning
Alle danske deltagere arbejder og overnatter i lejligheden, som har to soveværelser + et musikrum med mulighed for to opredninger.

Transport
Transporten til og fra Berlin foregår med bus. Alle deltagere skal selv medbringe eget instrument.

DMF Københavns lejlighed
Lejligheden ligger i Prenzlauer Berg på grænsen til Mitte i et hyggeligt og stemningsfuldt bohemekvarter. Der er fire minutters gang til nærmeste U-Bahn, og du kan gå til Alexander Platz på et kvarter. De 109 m2 er fordelt på to soveværelser, musikrum, badeværelse og gæstetoilet, køkken med spiseplads og stue med udgang til altan.

Se video af lejligheden på www.dmfkbh.tv