Formand Michael Justesen

Michael Justesen, Formand

Nyrup ønsker ændringer i dagpengene

Debatten om dagpengestramningerne fortsætter på den socialdemokratiske kongres i Ålborg.

Bedst som de fleste havde konkluderet, at der overhoved ikke vll blive ændret på dagpengereglerne, fortsætter debatten over hele landet. På den socialdemokratiske kongres fotsætter utilfredsheden med den førte politik, og ledende politikere som eks. Poul Nyrup Rasmussen, balancerer elegant sin kritik, som han retter mod de Radikale og Margrethe Vestager.

På denne baggrund har debatten bølget i medierne og direkte på TV2 News, hvor en stor del af dagbladene og deres politiske kommentatorer peger på, at medlemmerne og befolkningen ønsker løsninger for de mennesker, der kommer i klemme i systemet.

Det er vores opfattelse, at der skal findes løsninger. Der er 170.000 arbejdsløse i Danmark lige nu - og der kommer ikke væsentligt flere i arbejde i de næste par år - dertil er de økonomiske konjukturer for negative.

Det er altså en betragtlig del af af den den danske befolkning, som kan komme i en fuldstændig uholdbar situation. Det er uholdbart!

Så vi må på det kraftigste opfordre Regeringen til at finde løsninger på dette problem. Og kan der ikke skabes job, så må dagpengereglerne tilpasses virkeligheden!

MJ