Kære medlemmer,

Medarbejderne i DMF København arbejder fortsat hjemmefra i den kommende tid.

Det skyldes fortsat myndighedernes opfordring til at begrænse risikoen ved smitte af Corona. Det er alene en forebyggende foranstalting for at mindske risikoen for yderlig spredning af virus. Kontoret er derfor ikke bemandet, men vi svarer på mails m.m.

 

Har du spørgsmål eller problemer som DMF skal hjælpe dig med, kan du ringe til Hovedforbundet på tlf.: 3524 0240 eller sende en mail med dine spørgsmål til <Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.>

Du kan løbende blive opdateret om situationen på DMF's hjemmeside:

 

Har du spørgsmål vedrørende DMF Københavns tilbud, eks. Berlin lejlighed, Mikrofonpakke m.m. kan du maile til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du andre spørgsmål af fagpolitisk karakter, kan du kontakte formanden for DMF København, Michael Justesen på tlf.: 4052 0274.

 

Venlig hilsen, DMF København

 
Kom til Dansk Musiker Forbunds temadag om prissætning, forhandling og salg den 9. marts. 
Her får du konkrete tips og råd til hvordan du skaffer den bedste mulige deal når du booker jobs.
 
Temadagen er gratis og henvender sig til alle professionelle musikere.
 
Læs hele programmet og tilmeld dig her.

I februar-nummeret af MUSIKKEN kan du læse om kammermusikmiljøet i København. 

Læs også meget mere om visionen om et nyt akustisk musikhus i det smukke hus på Vesterbro, der tidligere husede Københavns Bymuseum.

Du kan læse bladet her.

 

Nu kan du tilmelde dig brancheoplægget 'Turen går til...Frankrig' som afvikles på Den Franske Ambassade tirsdag d. 4. februar.

Kom og hør om den franske musikkultur og få et aktuelt indblik i, hvilke udfordringer og muligheder du som musiker, må være forberedt på, hvis du har ambitioner om at udgive musik og spille koncerter i Frankrig.

Læs mere her.