Bestyrelsesmedlemmer

Michael Justesen, Formand

Har været tillidsmand i de sidste 30 år. Har gennemført mere end 1 års samlet tillidsmands- og lederuddannelse med omfattende forhandlingserfaring. Har været formand i DMF København siden 1996 og er formand for Foreningen af Musikere i Forsvaret. Medlem af DMF’s hovedbestyrelse og forretningsudvalget siden kongressen i 1996.
Jeg har igennem årene arbejdet på at forbedre de løn- og arbejdsmæssige forhold for vores medlemmer samt deltaget aktivt i udviklingen af DMF, som den førende organisation, der præger arbejdsmarkedspolitikken og kulturlivet set i forhold til organisationer og samfund.
I den forbindelse er det vigtigt at udvikle et innovativt bestyrelsesarbejde, hvor en positiv og fagpolitiske udvikling, sikres ved at give råderum og mulighed for bestyrelsen til at fremme ideer og projekter, der er til gavn for medlemmerne.
I Hovedbestyrelsen har jeg stor fokus på den meget spændende og kommende generationsfornyelse, der skal udvikle og viderebringe nye stærke fagpolitikere i DMF. De skal forhåbentlig være med til at sikre musikernes interesser og vilkår i de næste mange år.
Selv er jeg uddannet som hornist. Mangeårig freelance musiker i de fleste danske symfoniorkestre, Tivolis harmoniorkester og de københavnske musikteatre. Jeg spiller i Den Kgl. Livgardes Musikkorps og jeg har tidligere været ansat som Kapelregissør på Det Kgl. Teater.

Benjamin Aggerbæk, Næstformand

Født i 1980. Singer-songwriter. Formand for DMF Københavns Ungdomsudvalg og afdelingens sangskriverudvalg. Er bindeleddet og inspiratoren i forhold til afdelingens mange tiltag over for vores unge musikere. Gennemfører hvert år en række arrangementer målrettet unge medlemmer. Står hvert år i spidsen for sangskriverugen Songwriters Summit i Berlin.

Sara Nigard Rosendal

Født i 1990. Uddannet i klassisk slagtøj fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Musikhögskolan i Malmö. Sara spiller i forskellige sammenhænge og er især aktiv i soundkollektivet We like We (www.welikewe.com). I bestyrelsen vil Sara blandt andet arbejde for at optimere kommunikation, rådgivning og medlemstjenester, så DMF kan være en moderne fagforening i en spirende do it yourself kultur.  

Jacob Dam Fredens

Jeg er solofagottist i Det Kongelige Kapel og er uddannet ved Sveelinck Conservatorie i Amsterdam og Det Jyske Musikkonservatorium hvor jeg allerede i løbet af studietiden blev fastansat i Odense Symfoniorkester. Jeg er ligeledes en aktiv kammermusiker i mange forskellige sammenhænge og har bl.a. været medstifter af Århus Sinfonietta og Fagotten Dream. Herudover har jeg løbende undervist ved både MGK, Det Jyske Musikkonservatorium, Masterclasses og Sommerkurser. Jeg har igennem flere år været aktiv i det kongelige kapel’s bestyrelse, de seneste 4 som næstformand.

Jesper Løvdal

Jeg er saxofonist og har igennem de 20 år jeg har været medlem af DMF spillet og udgivet både min egen musik, og været musiker for så godt som alle eksistrende orkesterformater. Popbands, klassiske ensembler, big bands, teater og avantgardejazz orkestre.
Jeg har lagt meget arbejde i genreorganisationen JazzDanmark som jeg nu er formand for, og derfra kender jeg det politiske landskab. Det vil sige hvem der er organiseret hvor, hvordan dansk kulturstøtte fungerer og hvordan der samarbejdes. Jeg stillede op til KMOs bestyrelse fordi jeg mener at det kan og skal bruges her, hvor der i den nære fremtid skal tænkes nyt for at opretholde den centrale rolle som vores DMF har i dansk musikliv.

Sune Wedam

Jeg er uddannet basbasunist, arbejder som freelance basunist, underviser, instruktør og dirigent. Jeg har siddet i Kmo siden 2012 og er rigtig glad for tilliden der blev vist ved sidste genvalg. Jeg agter at arbejde for at samle vore kræfter i ikke blot Kmo men også på landsplan i DMF. At iscenesætte et antal kulturelle fyrtårn der kan tale vores sag alle steder i landet måske især i folketinget. Jeg forklarer gerne nærmere alt ved lejlighed.

Thomas Sandberg

Thomas SandbergSlagtøjssolist, sanger, performer, programmør, komponist m.m.
Uddannet solist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og autodidakt som skuespiller og performer.
Har fra starten af karrieren udfordret musikkens og teatrets/komikkens brydninger og oftest i samspil med den nyeste teknologi i en række prisbelønnede og anmelderroste soloforestillinger og nyskabende koncerter for børn og voksne.
Har som solist og musiker spillet i stort set alle genrer og har uropført et væld af nye danske og internationale værker sammen med bl.a. Athelas Sinfonietta Copenhagen og Ensemble Figura, som har er medstifter af. Modtog i 1998 Musikanmelderringens Kunstnerpris, Dansk Komponistforenings Pris 2003 samt Danmarks Radios P2-pris 2003 for bedste vokalindspilning. Sidstnævnte som sanger og hovedperson i værket On This Planet der blev skabt i samarbejde med Martin Tulinius og Anders Nordentoft.OTP blev nomineret til Nordisk Råds Musikpris 2004 og udkom på DVD samme år. En Danish Music Award i 2011 for sin solokoncert Sandberg Explorer er det også blevet til.
Har modtaget teaterfagbladet TeaterET’s Musikdramatiske Pris 2005 og Statens Kunstfonds tre-årige arbejdslegat i 2006 med henblik på bl.a. at udvikle nye ideer til musikdramatiske soloforestillinger. Modtog i 2019 Dansk Musiker Forbunds Waldepris.
Medlem af Statens Kunstråds Musikudvalg fra 2011 – 2014.
Har medvirket i utallige sammenhænge på teatre, cd-indspilninger, radio, tv og på turneer i ind-og udland.
Se mere på www.thomassandberg.dk

Henrik Jansberg

Født 1977. Violinist. Uddannet i folkemusik på SDMK. Spiller med egen musik i bandet Jansberg og med dueon Jansberg & Zeeberg. Har udgivet 3 prisbelønnede albums i eget navn. Underviser i violin og sammenspil på Køge og Stevns musikskoler. Er TR (tillidsrepræsentant) i Køge og AMR (arbejdsmiljørepræsentant) i Stevns.
Henrik er i perioden 2013-2017 udpeget som fagperson til SKPM (Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik)
Vi skal forstå den virkelighed vores nuværende og kommende medlemmer har som musikere og kunne yde den support de efterspørger.
Det er vigtigt at vi er et forbund der formidler musikpolitik og er toneangivende i den offentlige debatten om musikkens vilkår og position i samfundet.
DMF skal også sætte fokus på mangfoldighed, både på det musikalske plan og blandt vores medlemmer.

Anne Eltard

Violinist, vokalist og komponist, autodidakt. Født i 1960, medlem af DMF siden 1982.
Spiller i mange forskellige konstellationer og genrer, turnéer i ind- og udland, med alt fra solooptræden til store ensembler. Har undervist i mere end 30 år, været spillestedsleder, arrangeret festivaler og arbejdet i forskellige organisationer. Sidder i DJBFA’s bestyrelse.
Som fagforbund, skal DMF være dagsordensættende og skabe politisk opmærksomhed og forståelse for musikeres vilkår. DMF Kbh. spænder over en divers medlemsskare og skal være et aktiv, for den enkelte musiker.
Respekt, transparens og åbne demokratiske processer skal være kernen i det organisatorisk arbejde. Det er livsvigtigt for DMF’s fremtid, at vi kan rumme uenigheder og favne bredt, hvis vi som forbund, skal formå at vokse ind i det 21. århundrede, med de udfordringer det bringer med sig.

Daniel Engholt Carlsen

Født i 1993. Studerer Music Management på Rytmiske Musikkonservatorium i København.

Mai Seidelin Nørby

Mai SeidelinMai SeidelinFødt 1977. Sanger og sangskriver. Uddannet på Konservatoriet i Amsterdam og på Musikhøjskolen i Oslo.
Bandleder, sangskriver og forsanger i flere grupper bl.a. Mai Seidelin Group og Mais Uma. Bevæger sig primært i genrerne Jazz og Brazil. Har i perioder turnéret massivt i både ind- og udland og har markeret sig som musikentreprenør, som initiativtager til musikevents og festivaler. Har været en aktiv musikunderviser i mange år. 
Mais’ vision i DMF´s bestyrelsesarbejdet er, at arbejde for en bæredygtig musikbranche, hvor musikerne får en fair løn og gode arbejdsvilkår. Det betyder, at det skal være muligt som musiker, at have et godt arbejdsliv gennem alle livets faser, og uanset om man er rytmisk, klassisk, solist, orkestermusiker, komponist eller underviser. Brænder desuden for at øge bevidstheden i samfundet om værdien af kunst og kultur. 

Karsten Bagge

Født i 1971. Jeg er trommeslager/komponist. Er aktiv i mange forskellige musikalske sammenhænge, især på den danske jazzscene og har igennem tiden været fast medlem af grupper under ledelse af bl.a. Jørgen Emborg, Thomas Clausen, Bob Rockwell, Kristian Jørgensen, Pernille Bevort o.m.a.

Har også i de senere år taget rollen på mig som komponist og kapelmester med flere albums i eget navn.
Jeg er også en erfaren underviser, især på MGK og konservatorieniveau, de seneste 9 år med fast stilling på MGK Sjælland. Det er denne erfaring jeg nu tager med mig ind i det faglige arbejde i DMF/Københavnsbestyrelsen, hvor især forholdene for freelance musikere, og en hands-on forståelse for det kludetæppe af indtægtskilder, der typisk skal til for at klare dagen og vejen, er mine mærkesager. 
Dertil kommer en helt overordnet interesse i at kæmpe for kunstens, og for mig især musikkens, vilkår og vigtige rolle i samfundet.

Kaspar Vig

Født 1985. Sangskriver og komponist, med en kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2018. Har produceret og udgivet flere albums i eget navn og har undervist på Ballerup Musikskole, Engelsholm Højskole, Borup Højskole og på Rytmisk Center.
Mærkesager i bestyrelsens arbejde er bedre vilkår for freelancemusikere. Kaspar har været aktiv medlem af bestyrelsen i DMF-København siden 2012.