CITRONHUSET

Lej Citronhuset i en eller to uger.

DMF-København og DMF-Aahus råder i fællesskab over det dejlige feriehus Citronhuset, beliggende i den lille bjergby Monda ikke langt fra Marbella og ca. 40 minutters kørsel fra Malaga Airport.


citrus_appelsinBent Højsholt er vært i Citronhuset i Sydspanien, Andalusien samt DMF Københavns kontaktperson og rundviser i Monda. Bent står for klargøring og rengøring af huset.

Siden 2006 har mange af afdelingens medlemmer benyttet sig af dette meget favorable tilbud om et ophold i det milde sydeuropæiske klima. 


Københavns afdelingens medlemmer kan fra marts til og med november 2017 booke en eller to uger efter først til mølle princippet. Længere varende ophold er også muligt.

Fra København til Malaga kan man bl.a. flyve med Norwegian, Vueling eller SAS.

www.citronhuset.dk kan du se Citronhusets kalender og billeder af huset og omgivelserne i Monda. Du kan også følge Citronhuset på facebook Klik her

Ring til Lone på 35 240 270 og hør om ledige uger.

Næste ledige uge er uge 34. Derefter er næste ledige uger i november.

Skiftedag er søndag.

Pris pr. uge kr. 1200,00 for medlemmer.
Betaling for leje sker kontant eller med Betalingskort på DMF Københavns kontor, hvor lejeaftalen samtidig underskrives. Når du lejer Citronhuset er grundrengøringen inkluderet i prisen.

Huset er ikke så stort, der er plads til 2 max. 3 personer. Der kan dog også være plads til et par med 2 børn. I Citronhuset forefindes både linned og håndklæder, så huset er på alle måder ”lige til at gå til”. Citronhuset er ikke egnet for gangbesværede, da der er høje trappetrin i huset.

Monda er en lille hyggelig bjergby, som på forunderlig vis er gået fri af alt for meget turist-hysteri. Til gengæld er man blot 20 minutter fra Solkystens muligheder og badestrande. I Monda er der både barer/restauranter og supermarkeder, så er man mest til fordybelse og vandreture i bjergene, så kan man sagtens klare sig med byens tilbud.

Der er Wi-Fi i Citronhuset, så der er adgang til trådløst internet.

Aftale med biludlejningsfirmaet Helle Hollis
Ophold i Monda kræver helst en bil. Som et ekstra plus har afdelingen derfor indgået en aftale med et af Costa del Sol’s førende biludlejningsfirmaer  Helle Hollis, som giver DMF’s medlemmer 15 % rabat på billeje. Desuden er der mulighed for yderligere rabat, hvis bilen reserveres og betales senest 5 uger før afhentning. Eneste betingelse er, at reservationen sker via DMF København, som så formidler kontakten til Helle Hollis i Malaga.

Du kan få mere information om huset, ledige uger mm., hvis du ringer til Lone på tlf. 35 24 02 70  

 Citronhuset 3