CITRONHUSET

Udlejning af Citronhuset stopper.

Vi har i mange år sendt medlemmer til Monda og Citronhuset i Spanien. Det har været et stærkt og succesfuldt

medlemstiltag, som rigtig mange medlemmer har benyttet sig af og været glade for. Et gennemsyn af

stedets gæstebog taler sit tydelige sprog.

Men nu ønsker Bent Højholt, vores husvært og ejer af Citronhuset, at nyde sit otium og går derfor med

overvejelser om at sælge stedet for at nyde livet uden arbejdsmæssige forpligtelser. Derfor laver vi ikke flere

aftaler, hvilket får den konsekvens, at Citronhuset ikke kan lejes mere, når den eksisterende aftale slutter

lørdag d. 9. november 2019.

Der skal derfor lyde en kæmpe tak til Bent for indsatsen og for hans altid imødekommende, varme og

fantastiske måde at være på overfor vores medlemmer. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde

med Bent i alle de 15 år, vi har haft Citronhuset som medlemstilbud.

DMF København / DMF Aarhus

DMF-København og DMF-Aahus råder i fællesskab over det dejlige feriehus Citronhuset, beliggende i den lille bjergby Monda ikke langt fra Marbella og ca. 40 minutters kørsel fra Malaga Airport.


citrus_appelsinBent Højsholt er vært i Citronhuset i Sydspanien, Andalusien samt DMF Københavns kontaktperson og rundviser i Monda. Bent står for klargøring og rengøring af huset.

Siden 2006 har mange af afdelingens medlemmer benyttet sig af dette meget favorable tilbud om et ophold i det milde sydeuropæiske klima. 


Københavns afdelingens medlemmer kan fra marts til og med november booke en eller to uger efter først til mølle princippet. 

I 2019 sæsonen udlejer vi huset igen, og det bliver i perioden fra uge 10 til uge 45, hvor vi løbende skifter imellem 1 og 2 ugers udlejning.

www.citronhuset.dk kan du se Citronhusets kalender og billeder af huset og omgivelserne i Monda. Du kan også følge Citronhuset på facebook Klik her

Fra København til Malaga kan man bl.a. flyve med Norwegian, Vueling eller SAS.

Ring til Lone på 35 240 270 og hør om ledige uger.

 Skiftedag er lørdag.

Prisen for én uge er: kr. 1500,-

Prisen for to uger er: kr. 2400,-

(NB! Kun ét hold gæster er tilladt når man lejer Citronhuset. Dvs. at man ikke kan dele 1 eller 2 uger med et andet hold gæster).

Betaling for leje sker kontant eller med Betalingskort på DMF Københavns kontor, hvor lejeaftalen samtidig underskrives. Når du lejer Citronhuset er grundrengøringen inkluderet i prisen.

Huset er ikke så stort, der er plads til 2 max. 3 personer. Der kan dog også være plads til et par med 2 mindre børn. I Citronhuset forefindes både linned og håndklæder, så huset er på alle måder ”lige til at gå til”. Citronhuset er ikke egnet for gangbesværede, da der er høje trappetrin i huset.

Monda er en lille hyggelig bjergby, som på forunderlig vis er gået fri af alt for meget turist-hysteri. Til gengæld er man blot 20 minutter fra Solkystens muligheder og badestrande. I Monda er der både barer/restauranter og supermarkeder, så er man mest til fordybelse og vandreture i bjergene, så kan man sagtens klare sig med byens tilbud.

Citronhuset har ikke trådløst internet. Inde bag husets kraftige mure er der 3G og udenfor 4G. Data koster det samme som herhjemme. Husk at sikre dig at du har adgang til mobildata i udlandet.

Aftale med biludlejningsfirmaet Helle Hollis
Ophold i Monda kræver helst en bil. Som et ekstra plus har afdelingen derfor indgået en aftale med et af Costa del Sol’s førende biludlejningsfirmaer  Helle Hollis, som giver DMF’s medlemmer 15 % rabat på billeje. Desuden er der mulighed for yderligere rabat, hvis bilen reserveres og betales senest 5 uger før afhentning. Eneste betingelse er, at reservationen sker via DMF København, som så formidler kontakten til Helle Hollis i Malaga.

Du kan få mere information om huset, ledige uger mm., hvis du ringer til Lone på tlf. 35 24 02 70  

 citronhus nyt citrontræ kopi

 Foto: Bent Højsholt/Citronhuset med nyt lille citrontræ